15% of MEER op de catalogus prijs | De Nood mechanisatie
16953
post-template-default,single,single-post,postid-16953,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

15% of MEER op de catalogus prijs

15% of MEER op de catalogus prijs

Hallo allemaal.

Het was voor ons een druk jaar met vele veranderingen. Met als grootste verandering ons nieuwe pand wat een hoop werk met zich mee neemt zo als het inrichten en aan passen van het pand. En als hoogte punt onze succes volle show in Maart.

Ondanks het mooie weer, loopt met maai seizoen toch weer op zijn eind.  En willen we onze voorraad machines van Grasshopper, Gianni Ferrari en Cub Cadet aanbieden met 15% of MEER op de catalogus prijs. Bij gebruikte machines geven 10 % extra korting Actie loopt tot 1 Maart 2019.

Tevens willen we u de mogelijkheid geven om u mee te laten profiteren van de voorraad  bestelling van Grasshopper en Ganni Ferrari van 7.5 % extra korting voor 2019. Actie geld tot eind oktober 2018 en u betaald bij levering in 2019 of 2018 als dat fiscaal beter uit komt.

Ook zijn wij dit jaar actief begonnen met de verkoop van nieuw en gebruikte golfkarren wat een succes is bij campings en hoveniers