Wacker DPS 2050 H | De Nood mechanisatie
19774
post-template-default,single,single-post,postid-19774,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Wacker DPS 2050 H

Wacker DPS 2050 H

Omschrijving Trilplaat Wacker DPS 2050 H

De DPS 2050 van Wacker Neuson is de dieseluitvoering van de nieuwe xPS-serie trilplaten van Wacker Neuson. Met nóg compactere afmetingen en een uniek vormgegeven grondplaat is de DPS-serie beter te manoeuvreren dan ooit tevoren.

 

Wacker trilplaat DPS 2050: de nieuwe standaard voor kleine sleeptrillers

Je had het misschien niet voor mogelijk gehouden, maar Wacker Neuson is er met de nieuwe DPS-serie opnieuw in geslaagd de trilplaat te verbeteren. De DPS 2050 H is de directe opvolger van de DPS 1850 van wereldmarktleider Wacker. Een van de noviteiten is de unieke grondplaat waarmee deze sleeptriller is uitgevoerd. Omdat deze zoolplaat taps toeloopt, is deze relatief compacte trilplaat buitengewoon goed te manoeuvreren.  Dankzij de unieke grondplaat is zelfs een keurig nette afwerking lang stoepranden gemakkelijk voor elkaar te krijgen. TIP: bestel er meteen een speciale tegeltrilmat bij. Hiermee kun je veilig kwetsbare bestrating aantrillen zonder risico op gebarsten tegels.

 

Trilplaat diesel is onderhoudsvrij

Ondanks het feit dat deze sleeptriller wordt aangedreven door een dieselmotor van Hatz, en deze dus draaiende delen bevat, gaat Wacker Neuson er prat op dat hun nieuwe DPS-serie geheel onderhoudsvrij is. Zo wordt het trilmechanisme aangedreven door een bijzonder sterke V-riem. Bovendien beschikt de machine over zelfsmerende lagers die gedurende de gehele levensduur van de trilplaat meegaan. Hierdoor is een uitzonderlijk lange levensduur van de sleeptriller DPS 2050 gegarandeerd.

 

Sleeptriller Wacker is gemakkelijk verplaatsbaar

Eveneens nieuw aan de DPS 2050 van Wacker Neuson zijn de ergonomisch ontworpen draaggrepen en het extra grote hijsoog. Hiermee is het kinderlijk eenvoudig om deze compacte trilplaat te vervoeren en op te slaan. Zeker met het optioneel mee te bestellen wielstel is het verplaatsen van deze machine werkelijk kinderspel.

Tegeltrilmat voor Wacker trilplaten

Wielstel voor Wacker APS/BPS/DPS 1550/2050

Specificaties Trilplaat Wacker DPS 2050 H

Trilplaat
Model Sleeptriller
Brandstof Diesel
Slagkracht 20 kN
Capaciteit 660 m²/h
Trilfrequentie
Grondplaat-afmetingen (b x l) 500 x 599 mm
Werkingsbreedte 500 mm
Werkhoogte (vrije ruimte onder machine) 663
Voorloopsnelheid 22 m/min.
Eigen gewicht 109.6 kg kg
Algemene specificaties
Motortype Hatz 1B20
Brandstofverbruik 1 l/h
Cilinderinhoud 118 cc
Motorvermogen 3.4 kW
Tankinhoud 2.5 liter

Video’s