2Locate GPS-volgsystemen | De Nood mechanisatie
18012
page-template-default,page,page-id-18012,page-child,parent-pageid-2,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

2Locate GPS-volgsystemen

De Nood mechanisatie is al enige tijd dealer van 2Locate GPS-volgsystemen. 2Locate is sinds 2010 actief op het gebied van GPS-volgsystemen, IoT-trackers en andere mobiele beveiligingsproducten.

 

Deze producten kunnen gebruikt worden tegen diefstal en misbruik van machines, (grotere) gereedschappen en ander materieel. Naast diefstalbeveiliging zijn er ook diverse andere
toepassingen denkbaar zoals accu-bewaking, draaiuren registratie welke op afstand uit te lezen is en bijvoorbeeld het gebruik van de ingebouwde startonderbreker.

 

U komt als gebruiker op een duidelijk en overzichtelijk platform waarbij de belangrijkste functies zeer eenvoudig in te stellen en te controleren zijn, terwijl het platform standaard ook al over een range aan professionele instel- en alarmeringsmogelijkheden beschikt zodat zelfs de meest veeleisende eindgebruiker dit platform voor b.v. compleet machinepark-management kan gebruiken. Het platform wordt ook ondersteund door de gratis “2Locate track & trace” app.

 

Wij van De Nood Mechanisatie hebben diverse modellen op voorraad en adviseren u graag verder om samen het product te kiezen dat het best bij uw wensen past.

 

Heeft u meer dan 10 machines, apparaten of andere objecten, vraag dan om een maatwerk offerte.

 

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.2locate.nl